InfokasV3

VGV FAQ

 

 • eerstehulp
 • faq
 • afromen
 • goedkoop
 • hulpopafstand
 • pcanywhere

   

 •  

  hoofdmenuzoeken
  Infobits Home pagina
  Infokas Downloaden
  Infobits Helpdesk
  (zelf) bediening print deze pagina
  zelf de handleiding lezen of liever installatie met uitleg

  Is goedkoop duurkoop?

  Wij krijgen vaak vragen over onze lage licentie prijzen, is het wel echt laag, zijn er kleine lettertjes, addertjes on het gras?

  Eerst wat beeldspraak:

  Bij u thuis kost een glas Coca Cola nog geen 25ct maar dan moet u zelf naar de koelkast lopen, zelf inschenken, zelf de afwas doen en zelf naar de winkel gaan als de fles leeg is.

  Op een terrasje kost een glas Coca Cola al snel 1.75 Dat lijkt duur maar er komt wel een ober langs om de kaart te brengen, uw bestelling op te nemen, uw bestelling te brengen, het lege glas op te halen en uiteindelijk is er ook nog een afwashulp om uw glas weer schoon te maken.

  De vertegenwoordiger:

  Net als een ober kost een vertegenwoordiger geld. Een vertegenwoordiger kost minimaal 3500 per maand (loonkosten, belastingen, lease-auto, verzekeringen, onkosten). Een vertegenwoordiger werkt gemiddeld 18 dagen per maand (22 werkdagen min vakantie en ziekte).

  Als de vertegenwoordiger gemiddeld 3 winkels per dag bezoekt en 1 van die 3 klanten daadwerkelijk koopt dan moet een licentie minimaal 200 duurder zijn alleen maar om de kosten van de vertegenwoordiger te betalen.

  Zelfbediening:

  We hebben een volledig werkende demoversie van ons kassaprogramma met import voorbeelden voor oa. kleding, electra, serviezen, boeken, bouwmaterialen, kapsalon, verf en computer onderdelen. U kunt zo de werking van het kassapakket en alle functies testen voordat u besluit om het programma aan te schaffen.

  Onze goedkoopste licentie is te huur voor 7.50 per maand, geen opzegtermijn, of te koop voor 240 eenmalig, geen jaarlijkse kosten, geen verplicht onderhouds contract.

  Wij hebben ook setaanbiedingen met computerkassa, bonprinter, barcode scanner geldlade en een jaarlicentie zodat u tegen een laag bedrag onze software enkele maanden lang kunt uitproberen.

  Bediening als optie:

  Als u niet zelf wilt installeren, geen tijd heeft om de handleiding uit te pluizen of liever in persoon uitleg krijgt dan kunt u kiezen voor installatie en uitleg aan huis, hiervoor rekenen wij een vast bedrag en een maximum van 250 kilometer aan voorrijkosten. U weet dus precies waar u aan toe bent.

  De gebruiker betaalt:

  In onze licentie prijs zit geen verrekening voor de kosten van een vertegenwoordiger of helpdesk medewerker. Als u kiest voor 'zelfbediening' dan betaalt u niets extra. Bij vragen heeft u de keus uit

  • zelf zoeken in de handleiding,
  • als u het antwoord niet vindt gratis een vraag stellen via de online helpdesk,
  • als u niet wilt zoeken of wachten op een antwoord via de online helpdesk een belafspraak maken,
  • de helpdesk via hulp op afstand laten meekijken en werken op uw computer,
  • en als u (heel) vaak wilt bellen dan kunt u ook een telefonisch support contract afsluiten.

  Is goedkoop duurkoop?

  In een zelf ingeschonken glas Coca Cola zit hetzelfde als in een glas Coca Cola op een bediend terras.

  Er zijn kassa leveranciers die elke klant hetzelfde bedrag laten betalen ongeacht of er wel of geen vertegenwoordiger is langs geweest, ongeacht of u 1x per jaar of 3x per week belt en ongeacht of u veel of weinig support vraagt.

  Wij hebben ervoor gekozen om klant alleen te laten betalen voor de service en support die de klant ook echt afneemt. Daarnaast letten wij heel scherp op onze kosten en kunnen daardoor ook tegen scherpe prijzen leveren.