Wij leveren al kassa en point of sale systemen sinds 1995, eerst onder de vlag van AB Computerservice te Groningen en sinds 1999 zelfstandig onder de naam Infobits.

Naast kassasoftware leveren we ook webshop koppelingen, plug-ins voor het koppelen van dossier-databases aan administratie-databases en andere database gerelateerde maatsoftware. Meer over Infobits op www.infobits.nl

Wij werken tegenwoordig 'in the cloud' vanuit Zwolle en Emmen, installatie van software gaat via teamviewer of bij u op locatie.

Administratie (geen bezoek)

Bremenstraat 99
8017KC Zwolle

KvK nummer : 040.57855
BTW nummer : NL001.439.928.B18

Telefoonnummer Webshop : zie Openingstijden Webshop
Telefoonnummer Helpdesk : zie helpdesk.infobits.nl.

Kassasoftware Helpdesk

Contact gegevens, openingstijden en info over tijdzones, SLA4, SLA8 en SLA24 support op helpdesk.infobits.nl.

Webshop Helpdesk:

Vragen over de webshop, artikelprijzen en levertijd graag via het contactformulier.

Openingstijden Webshop:

Onze webshop heeft geen vaste openingstijden, wij zijn bereikbaar op het moment dat er een bestelling verzonden moet worden. Er zijn daarom ook geen vaste tijden waarop wij telefonisch bereikbaar zijn. Het telefoonnummer van de webshop is 038-7370210. Bij geen gehoor graag een terugbel verzoek indienen via het contactformulier. Vergeet daarbij niet de reden van het verzoek (uw vraag) en uw telefoonnummer op te geven.

Op 31 december en 2 januari zijn wij in verband met de voorraad telling niet telefonisch bereikbaar en worden er geen bestellingen uitgeleverd.

Zie de Infobits homepage voor een overzicht van de andere (feest) dagen waarop wij gesloten zijn.