Afhalen:

Afhalen kan alleen op afspraak, zonder afspraak loopt u het risico dat er niemand aanwezig is of dat er op dat moment geen tijd is door ander, wel ingepland werk. Bij de keuze voor afhalen staat de zending ingepakt klaar.

Bezorgen met PostNL:

Wij verzenden met PostNL naar Nederland, België en Duitsland. Zodra wij het pakket hebben verzonden ontvangt u het track en trace nummer. Duurdere pakketten worden verzekerd met handtekening ontvangst verzonden. Eventuele schade aan het pakket moet door de PostNL bezorger bevestigd worden voordat u het pakket accepteert.

Bezorgen inclusief installatie en cursus:

Bij een bestelling kunt u kiezen voor installatie en cursus bij u op locatie. Dit kan alleen op afspraak. Inplannen van de route is op basis van betaaldatum en regio. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om een installaties in Den Helder en Maastricht of Oostende en Hasselt op één dag te plannen.

Verschil systeem uitleg en cursus:

Voorbeeld: als u een auto koopt dan krijgt u uitleg over de auto: hoe start je, hoe gaan de lampen aan, hoe verstel je de stoel, enz.

U krijgt geen uitleg over verkeersregels, geen rijles en ook geen cursus bougies vervangen.

Met de Teamviewer start-up support geven wij korte informatie over de basis instellingen van de software zoals het instellen van uw adres gegevens, een bonlogo en een korte programma uitleg. Via de link op helpdesk.infobits.nl kunt u een aantal youtube filmpjes bekijken met programma en functie uitleg. Als de basis uitleg en de youtube filmpjes voor uw situatie niet voldoende zijn dan kunt u extra cursus tijd bijboeken (€ 30 per half uur).