search

TS Pos kassasoftware

€ 79,50
Exclusief belasting

TSPos licentie vrije kassasoftware inclusief installatie- en 3 maanden SLA8 support.

Aantal

TSPos kassasoftware met een vrijwel onbeperkt aantal producten, voorraadbeheer, verkoop op naam, etc. Werkt met Star TSP 100, Epson TM-T88 III IV en V en Epson ESC/POS compatibele bonprinters. Levering van de software: via USB stick of via upload, installatie via een teamviewer sessie.

Bekijk de TSPos filmpjes op ons YouTube kanaal, hier staan voorbeelden van verkoop van IJsjes, Bloemen, Patat, Vuurwerk en Snacks tot aan GSM toestellen en Kleding.

De prijs is inclusief 1 sessie support via teamviewer voor installatie, instellen van uw kassabonlogo en het eventueel importeren van uw artikellijst met afbeeldingen vanuit Excel  (max 45 minuten). Extra tijd voor een cursus of hulp bij het invoeren van producten is bij te boeken tegen € 15 per 15 minuten. Support bij u op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook inclusief 3 maanden SLA8 support via helpdesk.infobits.nl (fair use policy : On-line support is geen handleiding voorlees service en geen vervanging voor een cursus).

Via on-line support kunt u gratis on-line vragen stellen en ook een terugbel verzoek doen (niet gratis) voor telefonisch support of support via teamviewer.

TSPos - Touch Screen Point of Sale: is geschikt voor bediening met een touchscreen en werkt op alle Windows versies vanaf XP SP3. (Wij adviseren Windows 7 Pro/PosReady of Windows 10 Pro).

Optionele TS Pos modules:


CCV Pin module : koppeling met een CCV betaalautomaat (2 Staps protocol).
Print Dymo module : barcode en prijslabels printen op de Dymo Labelwriter 450 (zie YouTube).
Print Factuur module : A4 factuur inclusief logo en opmaak op een A4 printer afdrukken.
Display module : de geselecteerde artikelen, het totaal bedrag en reclame op een 2e scherm weergeven.
Start-Up tools : opstart, back-up en herstel tools.
Scale module : continue weegschalen zoals de APTC417 aansluiten.

(Optioneel = tegen meerprijs.)

Retail en Horeca

De software kan ingesteld worden voor Retail, producten selecteren of scannen en direct afrekenen.

De software kan ook ingesteld worden voor Horeca, hierbij koppelt u de bestellingen aan een tafel of aan een zitplaats en rekent u pas af als de klant weer vertrekt.

De TSPos 4.2.2 versie is gebaseerd op Unicenta POS versie 4.1.4, deze software is licentie vrij te gebruiken. De installatie bevat onderdelen van Microsoft, Oracle Java, MySql, Unicenta POS en de door ons ontwikkelde TSPos uitbreidingen.

De € 79.50 die wij rekenen is een vergoeding voor de samenstelling van de installatie, de sessie van 45 minuten support via teamviewer en de 3 maanden on-line support. Na afloop van de 3 maanden on-line support bent u niet verplicht om een verlenging af te nemen.

Verlenging on-line support met 6 maanden € 5.00 / maand.

Als tijdens de installatie extra tijd nodig is vanwege een trage of 'vervuilde' PC, trage internet verbinding of voor het installeren en configureren van niet door ons geleverde bonprinters en andere hardware dan berekenen wij dit tegen een tarief van € 5 per 5 minuten.

Wij brengen 3 tot 4 keer per jaar updates uit, de installatie van een update duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten, u bent niet verplicht deze updates af te nemen. In de laatste versie zitten functies zoals: vooruitbetaling, iDeal betaling, openstaand bedrag via bank, updates voor klantendisplay, on-demand en continue weegschaal en een aantal voorraad functies.

Op ons YouTube kanaal staan een aantal filmpjes met uitleg.  

TS Pos
00001
5 Items