search

Webshopkoppeling WooCommerce

€ 279,00
Exclusief belasting

Webshopkoppeling WooCommerce

Aantal

Koppeling van clicks aan bricks, het koppelen van de webshop database aan de kassasoftware database en dan met name het koppelen van producten en de voorraad levert veel tijdwinst op.

Door de koppeling tussen de kassasoftware en de webshop hoeft een product maar één keer ingevoerd te worden en doordat de voorraad gekoppeld is worden er minder snel fouten gemaakt.

De producten die zowel in de webshop als in de kassa moeten staan worden in de webshop ingevoerd en door de koppeling in de kassa geplaatst. Producten die u alleen in de winkel verkoopt (b.v. plastic tasje, vermaakkosten, reparatiekosten, ...) worden alleen in de kassa ingevoerd.  

Het is ook mogelijk om producten alleen te koppelen op basis van een product-nummer, de kassa en de webshop kunnen dan per product een andere omschrijving en prijs hebben, alleen de voorraad mutaties worden verwerkt. Ideaal als u de webshop onder een andere naam voert.

De TS Pos software is te koppelen aan een WooCommerce of Prestashop webshop. De TS Pos software kost € 79.50 eenmalig, de webshop koppeling kost € 279 eenmalig. Eventuele updates zijn los te bestellen, u kunt ook een support contract afsluiten voor € 15 per maand, dit is inclusief installatie van de updates via Teamviewer.

Er is externe toegang tot de webshop database nodig om de koppeling te kunnen maken.


Voor meer informatie graag het contactformulier van de Infobits Webshop gebruiken.

TS Pos
00007
5 Items