search

TSPos CCV Pinkoppeling

€ 59,00
Exclusief belasting

TSPos CCV Pinkoppeling

Aantal

TSPos Pinkoppeling voor de CCV Vx520 + Vx820 pinautomaat op basis van het 2 Staps protocol.

De pin koppeling stuurt het bedrag vanuit de kassa naar de pinautomaat en wacht tot de transactie is gelukt, dit voorkomt kasverschillen door het onjuist handmatig overnemen van het te pinnen bedrag en / of het niet opmerken van een mislukte transactie (foutieve pin, niet genoeg saldo, etc). Zie ook het filmpje op YouTube.

De TSP Pinkoppeling draait op de achtergrond op de computer waarop de CCV pinautomaat is aangesloten. De communicatie tussen de kassasoftware en de pinkoppeling gaat via de database, hierdoor is het mogelijk om ook de pintransacties van andere kassasystemen die dezelfde database delen te verwerken.

Neem contact op met CCV om te controleren of uw automaat geschikt is of geschikt gemaakt kan worden voor de 2 Staps koppeling. De kabel om uw automaat op de computer aan te sluiten kunt u ook via CCV bestellen.

Het voordeel van de 2 Staps koppeling is dat uw automaat ook handmatig blijft werken, dus bij uitval van de kassa of als u los van de kassa een pin transactie wilt starten dan kan dat ook.

Het CCV 2 staps protocol kan niet overweg met retourpinnen, in het geval van een retour moet het terug te storten bedrag handmatig op de automaat worden bevestigd. (Retourpinnen wordt dus wel verwerkt maar pas nadat het bedrag handmatig is ingetoetst.)

De prijs is inclusief installatie via teamviewer, de pinautomaat moet via een USB of COM poort op de computer zijn aangesloten.

Voor de pinkoppeling is TS Pos - Unicenta kassasoftware versie 4.2.3 of de InfokasV3 3.4T software i.c.m. een MySql database nodig. Als u gebruik maakt van een netwerkversie (meerdere kassa's in één database) dan kunt u ook één pinautomaat vanuit meerdere kassa's aansturen. De meerprijs per extra kassa is € 15.

Als u nog met een oude(re) TS Pos of InfokasV3 versie werkt dan is een update van het kassaprogramma en de database noodzakelijk. Neem vooraf contact op via de Infobits Helpdesk voor de kosten van de update. Deze update kosten zijn afhankelijk van hoe oud uw huidige software versie is.

Alleen voor klanten met een TS Pos of InfokasV3 licentie en geldige helpdesk toegang, bij bestelling uw helpdesk inlognaam vermelden.

Let op:

Omdat voor sommige klanten de opmerking [Alleen voor klanten met een TS Pos of InfokasV3 licentie en geldige helpdesk toegang] niet duidelijk genoeg is hierbij een vragenlijst:


Als een of meerdere vragen met [Nee] wordt beantwoord dan de software niet bestellen! Vraag via het contact formulier om een offerte aangepast aan uw situatie.

U heeft een geldige login voor de Infobits Helpdesk : [Ja] [Nee]
U werkt met TSPos- Unicenta versie 4.2.3 : [Ja] [Nee]
De software werkt met de MySql database : [Ja] [Nee]
De keuze [TspPin] is beschikbaar bij [Configuratie – Payment method] : [Ja] [Nee]

Pinautomaat:

Uw pin-automaat is compatible met het CCV 2 staps protocol : [Ja] [Nee]
De automaat is aangesloten op de kassa-pc via een COM of USB poort : [Ja] [Nee]
Het CCV 2 staps protocol is geactiveerd : [Ja] [Nee]

TS Pos
00023
5 Items

Datasheet

Gewicht
0.250